Modele de unghii cu oja semipermanenta 2017

Modelul dans dégrader e superbe! IMI plac tare mult manichiurile gradient. Nici mie nu. mi prea rezista Oja, dar nu pot STA fara sa. mi fac o mie de modele revenim la minimalism, deoarece acesta face senzație în 2017, mai ales acum, Când face o Pereche Atât de Bună cu spațiile négatif. Triunghiurile realizate cu ojă Neagră sunt foarte elegante și Creative, Dar sexi în același timp. Creează-le de la baza unghiei, lasă-le să se usuce și dĂ-te cu Strat de lac pentru a finisa manichiura. Unghiile scurte sunt o opțiune elegantă și delicată, iar Oja semipermenentă este o alegere la îndemână atunci Când Cine dorești o manichiură perfectă și rezistentă. Unghiile scurte parcă CER să fie colorate Vesel uneori și, pentru a obține o manichiură „jucăușă”, nimic nu te oprește să aplici și Naomi pietricele colorate PE Naomi Unghii. Folosește Două sau trei Culori de lac de Unghii, însă nu aplica Pietrele pe fiecare unghie, ci doar pe una sau Două. Un modèle foarte interesant de manichiură pentru Unghii scurte în 2017 este cel în Care Oja pare să curgă PE unghie.

După cum Vezi, este folosit și conception de spațiu negativ, Care contrastează puternic cu stratul generos de ojă. Poți să „tragi” în Jos Culoarea cu o grafă sau cu un instrument pentru realizat buline PE manichiură. Ai grijă să lași mult timp la uscat unghiile! Poți îmbina acest Stil cu unul minimaliste, pentru a Crea un contraste surprinzător. Unghiile scurte cu dungi au fost foarte populare la prezentările de modĂ, iar această manichiură se realizează Atât de ușor, încât va deveni Rapid una dintre preferatele Tale. Nu Cine trebuie decat niște Benzi speciale pentru Unghii și un lac cu care să finisezi manichiura. Dacă vrei un modèle mai Complex, dĂ-te cu o ojă colorată înainte de a aplica benzile. Chiar și atunci când ai unghiile scurte, este esențial să le îngrijești cu rigurozitate și să le Dai o formă, după Care potï să încerci foarte multe tipuri de manichiuri șic! În 2017, trendul principal este să ne jucăm cu spațiile Negative în manichiură şi în Makeup, dar nu sunt de lepădat nici manichiurile simple, minimaliste, în nuanțe Reci. Unghiile pratique nu numai că sunt Practice, însă sunt și ușor de întreținut, oferind purtătoarei un plus de Senzualitate și eleganță.

MODELE de Unghii simple pentru 2018. Sunt potrivite mai ales pentru Unghii scurte ce minunate sunt 🙂 eu am ales sa mi le fac singura cu Oja Clasica:). Nu mi-am facut pana acum manichiura cu Oja semi, dar nu cred ca voi mai STA PE ganduri. IMI plac foarte mult nuantele alese si cred ca te avantajeaza. Sunt foarte Frumoase, sincer te invidiez pentru toate aceste MODELE superbe. Daca te stii alergica eu zic sa nu incerci. Difera Oja, Dar principiul este cam acelasi. Te Poti rezuma la o manichiura facuta de Tine 😉 O manichiură DECLARATION perfectă pentru Unghii scurte este CEA în Care folosești câte o nuanță diferită de ojă pe fiecare unghie, pentru a realiza un dégrader elegant.